Thessa van Pelt

+31 (0) 6 38 418 761

over ons_informatie

Bruidsfotografie Haarlemmermeer

Trouwmomenten nodigt elke bruidspaar uit om in een persoonlijk gesprek kennis te maken en uitgebreid de wensen voor de trouwreportage door te nemen. Na afloop van dit oriënterend gesprek wordt de trouwdatum 2 weken in optie vastgehouden.

Indien het bruidspaar besluit om met trouwfotograaf Van Pelt in zee te gaan, ontvangt u een op maat gemaakte opdrachtbevestiging. Hierin staan alle belangrijke zaken zoals start -en eindtijd van de trouwreportage, de relevante adressen, wijze van betaling en natuurlijk de afleverdatum van de DVD met uw huwelijksfoto’s. Indien u kiest voor een trouwalbum wordt dit uiteraard ook in de opdrachtbevestiging opgenomen (type album, aantal pagina’s, type kaft).

Trouwreportage Haarlemmermeer

Al voor vele prachtige bruidsparen uit de Haarlemmermeer heeft Trouwmomenten een mooie trouwreportage verzorgt. Een basis trouwreportage bestaat uit een aantal uren fotografie incl. een dvd (met de foto’s in hoge resolutie). Bij een all-in trouwreportage heeft u keuze uit diverse luxe fotoalbums. Alle albums hebben een strakke, heldere vormgeving, een evenwichtige wisseling van zwart-wit en kleurenfoto’s en een zeer professionele Photoshop finish.

Tijdens een bruiloft werkt fotograaf Van Pelt met professionele NIKON body’s en lenzen. Optimaal gebruik van het bestaande licht tijdens een reportage zorgt voor natuurgetrouwe, heldere beelden.

Voor meer informatie en/of een offerte verzoek ik u vriendelijk het contactformulier op de site in te vullen.