Thessa van Pelt

+31 (0) 6 38 418 761

PRIJZEN

De prijzen voor een Trouwmomenten trouwreportage zijn opgebouwd per uur.
Dit betekent dat u Trouwmomenten kunt inhuren voor een kleine intieme reportage van bijv. 2 uur met alleen de wettelijke ceremonie en een locatieserie. Maar natuurlijk ook voor een bruidsreportages die de gehele dag duurt, vanaf het moment van gereed maken van de bruid tot de start van het huwelijksfeest.

Om u een idee te geven, een trouwreportage van 6 uur kost € 845 incl. BTW en reiskosten (Randstad). Buiten de Randstad geldt een km toeslag van € 0,25 p/km.
Een DVD met hoge resolutie bestanden van de gehele bruidsreportage is natuurlijk in de prijs inbegrepen.

Digitaal vaklab

Een reportage van 6 uur betekent 2 dagen correctie en nabewerking in mijn digitale vaklab. Trouwmomenten voorziet alle foto’s na afloop van een trouwreportage van een professionele finishing. Deze finishing houdt in: color-correcties, resizing&cropping, shadow/highlight correcties, doordrukken&tegenhouden etc.

De beeldbewerking vindt plaats op een gecalibreerd professioneel LaCie scherm met gebruikmaking van de nieuwste Photoshop technieken.

Prijslijst

Wilt u de gehele prijslijst ontvangen, dan verzoek ik u vriendelijk contact op te nemen via het contactformulier of een mailtje te sturen naar info@trouwmomenten.nl.