Thessa van Pelt

+31 (0) 6 38 418 761

Referenties Trouwmomenten

Hieronder leest u enkele referenties van onze trouwreportages.

e&f (144)

Heel erg bedankt! Je hebt prachtige foto's gemaakt en we hebben je eigenlijk helemaal niet opgemerkt op de dag!

Getrouwd in Huize Scheybeek te Beverwijk ~ Evelien & Frank ~
DSC_0040

We hebben de reportage gezien!!!!! De foto's zijn echt zooooooooo mooi!!!!!

Getrouwd in het Stadhuis te Haarlem ~ Sandra & Maarten ~
m&v (203)

Wij zijn heel tevreden! Thessa heeft onze wensen goed opgepikt en verwerkt in de trouwreportage. Prachtig trouwalbum ook.

Getrouwd in Chateau Marquette te Heemskerk ~ Mirjam & Vincent ~
12juli2013 (86)

Thessa heeft de tijd genomen om echt te begrijpen wat we wel en wat je juist niet wilden voor onze huwelijksfoto's. Ze heeft ook geholpen om de bijzondere en eenmalige locatie van de ceremonie zo in te richten dat wij een prachtige opstelling hadden en zij de mooiste foto's kon maken. Wat wij het meest waardeerden is dat zij zeer discreet te werk gaat, zij is op de juiste plek om de mooiste momenten vast te leggen op een prachtige manier, zonder dat je door hebt dat ze genomen worden. Hierdoor konden wij helemaal opgaan in onze dag en later de momenten weer terugbeleven met prachtige foto's. De perfecte combinatie.

Getrouwd in het Hofje van Noblet te Haarlem ~ Céline & Pascal ~
m&m (189)

Wat een mooie foto's en het trouwalbum is ook prachtig!

Getrouwd in het Stadhuis te Zandvoort ~ Marjolein & Martin ~
k&e (248)

Thessa is een begaafde fotografe die altijd een mooi moment en emotie weet vast te leggen. Een trouwreportage met haar levert niet alleen prachtige foto's op maar is ook fun om te doen. Ze geeft goede adviezen en creërt een prettige sfeer. Wij hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen. Dank je wel voor de mooie foto's die onze onvergetelijke herinneringen worden!

Getrouwd in de Victor Parochie te Obdam ~ Karolina & Erwin ~
web_zw

De foto's brachten weer veel herinneringen terug. We zijn er erg blij mee. De dag zelf vloog voorbij, gelukkig veel mooie foto's als bewijs :-) We willen je daarvoor bedanken en ook voor de prettige samenwerking.

Getrouwd in het Stadhuis Haarlem ~ Hanneke & Marcel ~
m&m-(116)_web

Wij zijn superblij met hoe de reporatage eruit ziet, wat een prachtige foto's! Het is heerlijk nagenieten van zo'n mooie dag met zulke foto's!

Getrouwd in de St. Bavokerk Haarlem ~ Marjolein & Marc ~
s&e-(262)

Wow wat een super mooie foto's! En wat veel!!!! De pagina's voor het album zien er ook heel mooi uit! Mooie lay-out en mooi opgebouwd, echt super! Wij zijn erg blij met het resultaat!!!!

Gemeentehuis te Bloemendaal ~ Susanne & Eddy ~
i&e (302)

Nogmaals heel erg bedankt voor de mooie fotoreportage!
We hebben een fantastische dag gehad.

Landgoed Tespelduyn te Noordwijkerhout ~ Elmer & Ilona ~
DSC_0045

Wij hebben veel complimentjes gekregen over de manier waarop jij werkt. Onopvallend maar toch overal aanwezig. Ook wijzelf hebben dat zo ervaren. Ik wilde je dit compliment toch even laten weten want ik vind dat echt knap. Het is een intieme en bijzondere dag voor het bruidspaar met alleen maar vrienden en familie om je heen en als je dan als enige onbekende daar zo onopvallend maar toch iedere keer op het juiste moment aanwezig door heen weet te lopen is dat een compliment waard!

Het Oude Slot te Heemstede ~ Barbara & Daniel ~
a_1 (12)

Super wat een mooie foto's en album, we zijn er heeeel erg blij mee!

Gemeentehuis te Stompetoren ~ Ilse & Rob ~
am (47)

Wat een ontzettend mooie foto's, helemaal wat we hadden gehoopt. Je hebt het echt fantastisch gedaan! Het is ontzettend knap dat je de intensiteit van onze "trouwmomenten" hebt weten vast te leggen. We waren helemaal stil toen we de reportage te zien kregen. Ik heb je ervaren als zorgvuldig tijdens de intake, ontspannen en je "kansen pakkend" tijdens de dag en professioneel in de afronding.

Beachclub Nederzand, Noordwijkerhout ~ Anke & Mark ~
eva&gijs--(424)

Wij hebben de foto's ontvangen en zijn er erg blij mee.
Het zijn mooie foto's geworden en ook de kleine details zijn mooi in beeld gebracht. Bedankt!!!

Gemeentehuis te Heemstede ~ Eva & Gijs ~