Thessa van Pelt

+31 (0) 6 38 418 761

over ons_informatie

Trouwfotograaf Trouwmomenten nodigt elke bruidspaar uit om in een persoonlijk gesprek kennis te maken en uitgebreid de wensen voor de trouwreportage te bespreken. De besproken trouwdata wordt twee weken in optie gehouden en kunt u er zeker van zijn dat wij uw trouwfotograaf zijn bij uw huwelijk.
Indien jullie kiezen voor mij als trouwfotograaf, ontvangt u een op maat gemaakte opdrachtbevestiging. Hierin staan alle belangrijke zaken zoals start -en eindtijd van de trouwreportage, de relevante adressen, wijze van betaling en natuurlijk de afleverdatum van de DVD met uw huwelijksfoto’s. Indien u kiest voor een trouwalbum wordt dit uiteraard ook in de opdrachtbevestiging opgenomen (type album, aantal pagina’s, type kaft).

Trouwfotograaf regio’s

Wij zijn actief in de westelijke regio’s van het land. Als trouwfotograaf stellen wij ons flexibel op waardoor locatie voor ons geen probleem hoeft te zijn. Wij zijn actief in de regio’s Bollenstreek en Haarlemmermeer. Wij zijn in deze regio’s al voor vele huwelijken de trouwfotograaf ingehuurd op prachtige locaties.

De Bollenstreek kent prachtige locaties om als trouwfotograaf mooie herinneringen te schieten. Denk hierbij aan Lisse waar Kasteel Keukenhof of Huys Dever mooie trouwlocaties zijn.

Mogen wij uw trouwfotograaf zijn? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!